perjantai 8. kesäkuuta 2012

Viikonlopun menovinkit ja "haastetauko"

Tänä viikonloppuna käydään Performing Arts SM-kisat (tsekkaa myös FDO:n sivut)Tampereella, Tampere Areenalla. Tänään en ehtinyt seuraamaan kisoja, mutta minulla on lippu huomiselle. Sunnuntainakin piti alunperin mennä, mutta Pirkan pyöräily osuu juuri siihen. Näistä kahdesta asiasta koostuu minun viikonloppuni.

Kuvat lainattu täältä
Suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle kisoihin tutustumista paikan päällä. Tarjolla on aitoa iloa, epätoivon kyyneleitä, upeita ryhmä- ja yksilösuorituksia, säihkettä, tunnetta ja uskomatonta taitoa. Päivähintaan 15e. Nyt tai ei koskaan? Jos et sijaitse Tampereella, voit odottaa Yle 2 lähettämää kisakoostetta 23.6.

Tämä ihanainen pärjäsi finaaleihin naisten sooloissa. 
Huomenna on aika tauottaa hallitusti vähähiilihydraattinen haasteeni "6kg 6vk". Syynä yksinkertaisesti glykogeenivarastojen täyttöasteen optimointi, jotta jaksan pitkääkin pidemmän kestävyyssuorituksen, eli 134km pyöräilyn sunnuntaina. Aamupuuro palaa siis hetkeksi ruokavalioon ja saman tekevät hedelmät, täysjyväpasta ja suklaa. Raakasuklaalla aion torjua mahdolliset energiapudotukset sunnuntaina, ja ravita myös työkavereita jotka polkevat kanssani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti