torstai 4. heinäkuuta 2013

Treeni ilman välineurheilua

Olen kuullut jotain pienen pientä ininää, että kesällä ei voi treenata, kun ei ole kuntosalia ja kahvakuulat ei mahdu mökkikuormaan. Höpölöpö! Tässä vapaasti hyödynnettäväksi treeniohjelma, johon ei tarvita kuin sinä itse. Et tarvitse edes mattoa, vaan homman voi suorittaa hiekkakentällä, nurmikolla, laiturilla, tai näiden yhdistelmällä. Asiaa helpottaa lintujen laulu tai raikaava rokki. Myös tsemppaava kaveri auttaa tsemppaamaan vähän vielä.

Alkulämppäriksi juokse tai hölkkää pari kertaa tontin ympäri. Jos tämä ei tunnu hyvälle idealle, pyörittele lantiota, hölskyttele hartioita ja nostele polvia eteen ja taakse. Sitten tappajanvaisto päälle ja treenin kimppuun.
  1. Syväkyykky + hyppy
  2. Punnerrukset, leveä asento
  3. Linkkuveitsi, valitse helpompi tai vaikeampi fiiliksen ja kunnon mukaan
  4. Burbée/ Yleisliike
  5. Punnerrukset, kapea asento
  6. Selän ojennukset päinmakuulla
  7. Askelkyykkyhypyt (1x = molemmat jalat, eli kaksi hyppyä)
Mikä hienointa, päätät treenin pituuden itse! Teet kaikkia liikkeitä ensin neljä toistoa, sitten kuusi, sitten kahdeksan ja taas kuusi ja neljä. Pyramidityyppistä jaksottamista 4-6-8-6-4, väliin maksimissaan minuutin tauko ja uudestaan 4-6-8-6-4. Kunnosta ja suoritushuolellisuudesta riippuu kuinka pitkä treeni on tiedossa riippumatta siitä kuinka monta kertaa pyramidipatterin vetäiset läpi.
Vaikka saatkin itse päättää kuinka monta kierrosta teet haluan ammattilaisena silti neuvoa ja kehottaa ottamaan tavoitteen joka on vähän yli sen mitä uskot jaksavasi. Ja sitten jääräpäisellä asenteella menet vaikka läpi harmaan kiven ja teet homman loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti