maanantai 4. marraskuuta 2013

Porraspäivät tällä viikolla!

Melkein meinasi mennä ohitse tämän vuoden porraspäivät, mutta vielä ehtii mukaan! Porraspäivät järjestetään tällä viikolla ja tarkoituksena on marssia portaita aina kun mahdollista hissin tai liukuportaiden sijaan. Mukaan voi ilmoittautua esim. työyhteisönä, mutta voihan tätä toteutta ihan itsekseenkin ja kisaten vain oman itsensä kanssa ja oman paremman terveyden puolesta.

Kampanjamateriaalia hankkeen sivuilta
Porraspäivät on vuosittainen tapahtuma, jonka takana on "Maailman tervein kansa 2015" -hanke. Voit lukea lisätietoja hankkeen sivuilta: http://www.terveinkansa.fi/maailman-tervein-kansa-2015.html Pähkinänkuoressa ideana on saada ihmiset liikkumaan arjessa enemmän ja nostaa Suomalaisten hyvinvointia korkeammalle tasolle. Erityiskohteina ovat kansantautimme verenpaine, kolesteroli ja ylipaino.

Eli nyt vaan portaisiin ja muistetaan että yksi porras ylämäkeen vastaa noin kymmentä askelta tasamaalla. Jos siis aika on tiukalla voi iltalenkin suorittaa kiipeämällä kerrostalon portaita pari kierrosta ylös alas. Sateisella kelillä kengätkään eivät kastu, vaikka hiki voi ohimoita hieman pakottaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti