torstai 7. marraskuuta 2013

Kuntosalia testaamassa - Liikuntakeskus Leidi

Joskus kun asioista tulee arkea, unohtuu että kaikille ne eivät ole arkea. Siksipä arvostelu liikuntakeskus Leidistä kuntosalina tulee vasta nyt. Ollos huoleton, arvio on objektiivinen vaikka Leidillä tunteja pidänkin. Tai toki kaikki arviot ovat täysin subjektiivisia, kun teen niitä itse omiin fiiliksiin perustuen :)

Leidi on yhdeksän vuotta sitten perustettu liikuntakeskus, jonka kohderyhmänä ovat naiset. Täällä on turvallista viuhahtaa pyyhe päällä vaikka vastaanottoon, koska miehiä salilla ei ole. Tästä syystä myös toisen jumppasalin ovi johtaa suoraan pukkariin ja pukkarista voikin kävellä suoraan tunnille. Äärimmäisen kätevää.

Käsipaino poikineen
Leidissä on kaksi jumppasalia. Pääsali on todella iso ja varusteita riittää. Pienemmässäkin salissa mahtuu bodypumppailijoita mukaan parikymmentä. Lisäksi tarjolla on pienehkö kuntosali, jossa on kaikki perustreeniin tarvittavat välineet.

Aulatilat joissa voi istuskella ja nauttia vaikka kahvit tai eväät
Tein oman treenin Leidillä viimeksi maanantaina, ja ainut mitä itse kaipasin oli kyykkyräkki, josta vapaana kelluvan tangon olisi saanut harteilleen ottaa. Smith-laite on toki sekä irrallisia tankoja. Maanantaina päätin korvata perinteiset kyykyt lumberjack kyykyllä, jossa pidellään tankoa kohtisuorassa kroppaa vasten kuten tukkia ikään ja kyykätään pienessä etukenossa.

On mistä valita
Leidin tarjontaan kuuluu kahvakuulatunteja, joten kuntosalin puolelta löytyy taatusti omaan treeniin sopiva kuula. Vapaita painoja on vinot pinot ja nurkasta löytyy jumppapalloja, putkirullia, keppejä sekä kuminauhoja. Vaikka kuntosalin puoli on pieni, voi sen tilaa jatkaa tuntien salliessa liikuntasalien puolelle. Usein näkee näin tapahtuvankin, kun painotankoja sekä muita välineitä levitellään jumppasaliin ja aletaan esimerkiksi runtata vatsalihassarjaa ilmavassa jumppasalissa.

Vempeleitä on monenlaisia (jokainen kuva tuntuu tärähtäneen kun on otettu treenin jälkeen...)
Bongaa lattialta meikäläisen treenivihko
Mikä tekee Leidistä paremman kun muista paikoista? Tätä kyselin parilta asiakkaalta, jotta objektiivisuus säilyisi. Kuulemma Leidissä on pienuuden ansiosta erityistä tenhoa, kun henkilökunta tuntee asiakkaat ja päinvastoin. Asiakkaista välitetään ja kuulumisia kysellään. Vastaanotosta moikataan ja hyvästellään iloisesti ja asiakkaille järjestetään tasaisin väliajoin jotain pientä kivaa tapahtumaa. Tanssiliset tunnit ja vahva painotus ohjaajien itse suunnittelemiin tunteihin tuo erilaista fiilistä ryhmäliikuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti