sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Aurinkoa rinteissä, mutta tuuli yltyy

Täällä on laskettu toinen päivä, ja tiedättekö mitä? Aurinko armas näyttäytyi! Kuvista voitte päätellä kuinka hienolta samaiset rinteet näyttävät nyt kylpiessään auringossa. Ehkä hieman enemmän möykkyjä, ja aamusta ei luistanut minnekän. Hämmentävä fiilis kun ajattelee että kissan jäljissä skulaa ainakin, ja pysähtyä kuin seinään :)

Ainoana haittana tuntuu olevan yltyvä tuuli. Tuolihissit eivät kulje, ja ankkurihissit vaativat jaloilta hieman liikaa. Tauoilla, huumorilla ja tsempillä tästäkin selvittiin niin että eilen laskettua tuli jo nelisen tuntia (+tauot, mutta niiden aikanahan ei lasketa). Yhdellä tauolla noukittiin talteen yksi geokätkö.

Aurinko <3

Yksi seurueestamme on "puhunut norjaa" tässä vuorokauden verran, joten hänen pikalomansa on menossa lujasti penkin alle. Ei hätää, kunhan me muut emme pääse tästä osallisiksi. Voi olla autollisella vatstautisia karu kotimatka, jos siihen tilanteeseen päädytään.

Rukakylä
Ovat sumputtaneet sitten viimenäkemän loputkin rinteen alla olevasta Rukakylästä. Jotenkin jännä miten kehitys kehittyy ja rakennuksia pykätään rinteeseen. En tiedä tykkäänkö, mutta ehkä se on vaan vanhojen aikojen kaipuuta.

Rukakylä osa 2
Pikaraportti päättyy tähän, jotta pääsen auttamaan aamiaisen valmistelussa ja sitten taas rinteeseen. Nilkat pitäisi teipata rakkolaastareilla, mutta olen lähtenyt matkaan täysin ilman mitään apteekkitarvikkeita. Jotain aina jää, tällä kertaa matka-apteekki.

Rukakylän keskellä oleva pömpeli päästää parkkihalliin sen alla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti