tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lippujen voittajan raportti SuperTreeneistä

Arvoin muutaman piletin SuperTreeneihin ja pyysin lipun voittaneilta raporttia tapahtumasta. Luvan kanssa julkaisen Katrin tarinan.

Mukaan tapahtumasta tarttui MUHKEA eväs- ja tuotepaketti. Lisäksi ostin todella edullisesti Puman pisteeltä hupparin ja uuden treenipaidan. Molemmat on ollut etsinnässä jo hetken, löytyi vielä lempivärissä :) 
Päivän tsemppi oli Inbody 720 -mittaus. Olen pitempään ajatellut mennä mittaukseen, mitään paikkaa ei ole oikein kävellyt vastaan. Nyt mahdollisuus tuli ja vielä tapahtumatarjouksella. Tulos tosiaan kyllä tsemppaa eteenpäin, rasvaa on vielä hukattavaksi! Lähtötasoa olikin tarkoitus mittailla, vaikka jo lähes 10 kiloa paino onkin pudonnut.
Tunneilla kävin Crossfitissä. Tämä oli varsin tutun tyyppinen, omalla kuntosalilla on crossfit henkisiä ryhmäliikuntatunteja. Vetäjinä toimi Turun Reebok Crossfit salin ihmiset. Kovasti himottaisi lajin testaaminen enemmänkin, kulkeminen Turkuun ei vain niin tiheään onnistu.

Toisena tuntina kokeilin Fit 4 jump - trampoliinituntia. Hieno kokemus, hieman erilaista liikuntaa. Vaikka kuntoni ei ole erinomainen ja koordinaatiokaan ei ole kärkikastia, pysyin kohtalaisesti mukana. Oppimista kyllä jäi, oli hieno huomata, kuinka monipuolinen ihan tavallinen trampoliini voi olla.
 
Valitettavasti luennoille en pystynyt iltapäivään jäämään. Tauko olisi venynyt turhan pitkäksi ja kotona perinteiseen tapaan odotti joukko tekemättömiä hommia. Ehdottomasti kyllä innostuin tapahtumasta, ensi vuonna uudestaan ja jos samankaltaisia tapahtumia tulee eteen niin rohkeammin uskallan lähteä sekaan :)

Sattumalta törmäsin Katriin juuri ennen tuota Fit 4 Jump tuntia ja juteltiin hetki. Ihana tavata teitä blogin lukijoita kasvokkain! Vaikka tässäkin kävi niin että kyllähän minä Katrin tunsin sittenkin entuudestaan. En vaan tiennyt tuntevani! Tunneilta on tuttuja maailman ääriin asti kertynyt. Ihanaa ja palkitsevaa jotenkin.

Kuva lainassa Supertreenien nettisivulta. Tämän tunnin jälkeen Danceholic lipui tähän saliin sisään
ps. Tuotekassi (tai siis kaksi kassillista) oli todellakin muhkea! Kemikaliotuotteita hillittömät määrät, ruokaa ja jopa hiusharja. Jos ette mitään muuta tapahtumassa tekisi, niin hakekaa ainakin tuotekassi. Se on monin verroin osallistumismaksun arvoinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti