perjantai 29. elokuuta 2014

NRJ workout Helsinki - päivä 1

Saavuttiin rakeita heittelevään Helsinkiin pikkaisen myöhässä ja osuttiin neljän ruuhkaan joka ilmeisesti perjantaisin alkaa jo klo:15.00. Eli Suomeksi myöhästyin ekalta tunniltani auttamattomasti. Saavuttiin tapahtuman yhteistyöhotelliin Holiday Inn Ruoholahteen ja saatiin uskomattoman hyvää palvelua heti sisäänkirjautuessamme. Täällä oli asenne kohdallaan myös myöhemmin kun kävin noukkimassa Ice bucket challengea varten ämpärillisen jäitä. NRJ workoutin kuumuudesta on siis jäähdytelty ihan ämpärillisellä jäitä. Kyllä virkisti!

Tästä se sitten lähti, joogaa
Vähän samoja viboja C-workout FLOW tunnilla päivän päätteeksi
Yin&Yang-jooga oli siis eka tunti ja taisi olla elämäni eka joogatunti! Ohjeistus oli hyvää vaikka ihan kaikkiin harjoituksiin en tainnut päästä siihen ytimeen mitä tavoiteltiin. Aika paljon vietettiin aikaa käsiin nojaten ja ranteet olivat aika kovilla. Jooga oli ihan mukavaa, voisin ehkä mennä kotikonnuilla kokeilemaan uudestaankin, hankkia kokemusta erilaisista lajeista. 

Ela <3 ;)
Fiiliksissä (kiitokset kuvaajalle!)
Joogailu venähti hiukan ja jouduttiin hölkkäämään Rähinä!-treeneihin. Tänä vuonna tilat oli paremmin organisoitu ja joogalle oli oikeasti rauhallinen toisessa rakennuksessa sijainnut tila. Hyvin kerettiin ekaan biisiin silti mukaan ja jumppailtiin räppäreiden tahdissa. Jäin kaipaamaan rennompaa ja räppiin paremmin sopivaa liikekieltä perus jumppaliikkeiden sijaan. Lisäksi vähän harmitti punnertaa kun silloin ei nähnyt mitä lavalla tapahtui. Muutoin äärimmäisen toimiva konsepti ja hauskaa oli. Ja miksi ei olisi ollut kun Elastinen hymyili tuttuun tapaansa korvasta korvaan. Siinä on kyllä ihanan positiivinen ihminen!

Tästä asennosta ei kertakaikkiaan nähnyt keikkaa, mutta tulipahan treenattu.
ps. Huomatkaa uudet pinkit Fivefingerssit! <3
Uniikki oli myös messissä, on siinä kyllä pieni mies, mutta pippurinen!
Treenin jälkeen ehdin hiukan kierrellä standeillä ja tutustua tarjontaan. Tough Viking kisan esteradan maistiaisversio oli tarjolla ja kun homman suoritti sai alennuksen kisamaksusta sekä tunnistelaatan omalla nimellään. Lisäksi lankutin pari minsaa ja tienasin liput Treenipäivä nimiseen tapahtumaan. Katsotaan saadaanko hommasta myöhemmin lisätietoja ja lisälippuja, stay tuned!

Lankutusta pari minsaa. Miksi kukaan ei sanonut että persaukseni on IHAN liian korkealla! :)
Päivän viimeinen tunti oli C-Workout FLOW. Tuntui joogan toisinnalta, mutta tehtynä musiikin rytmiin. Lopputunnista tuli tanssitunneilta tuttuja pari-improvisaatioita. Ihan jännää, mutta ranteet eivät kertakaikkiaan kestäneet kaikkea käsien päällä painimista. Pitänee kehittää tuota osaa kropasta :)

Huomenna homma jatkuu. Pumppia ja combattia, Acro joogaa, dynaamista venyttelyä ja C-Workout Energy niminen tunti. Ja pari yhteistyöneuvottelua joiden vuoksi kannattaa pitää teidänkin sormet ristissä, koska jotain hauskaa voi syntyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti