perjantai 1. elokuuta 2014

NRJ workout lippupaketin voittajat ovat...

... rumpujen pärinää....

!!! Tiina ja Katja !!!

Luin teidän vastauksia niin monta kertaa etten enää itsekään tiennyt kuka sanoi mitä ja kellä oli parhaat perustelut. En vaan voinut laittaa huippuja pohdintojanne järjestykseen. On upeaa että olitte valinneet niin kattavan tujauksen kaikkia tunteja ja juuri itsellenne sopivia hienosti harkiten.

Mietin ensimmäiseksi ja viimeiseksi osallistuneen palkitsemista ja luovuin ideasta epäreiluna. Ja sitten lopulta totesin, että koska olette kaikki niin tasaväkisiä pitää tyytyä perinteiseen arvontaan. Lippulappujen taitteluun ja kutsumaan oma mies sekoittamaan liput pöydällä (onnettareksi hän ei suostunut). Sitten minä nostin miehen sotkottamista lapuista kaksi voittajaa.

Ela ortsii meitä ;) Kuva (c)NRJ workout
Onnea! Otan voittajiin yhteyttä ja sovitaan heidän kanssaan lippujen toimitus. Muiden osalta nyt on se hetki kun kannattaa käydä ostamassa piletit ja ilmoittautumassa tunneille etukäteen, jotta varmasti mahtuu niille tunneille mille tahtoo.

Osoitteesta: http://www.workout.fi/helsinki löytyy kaikki info, liput ja ilmoittautumissysteemit. Ennakkoliput ovat huomattavasti halvempia kuin ovelta noukitut. Jos pääset vain lauantaille esim. työkiireiden vuoksi, voit ostaa yhden päivän lipun ennakkohintaan 45€. Nyt arvotut piletit ovat 69€ ennakkohinnaltaan ja kattavat sekä perjantain että lauantain tarjonnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti