sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Etu blogin lukijoille

Nyt on taas ollut niin haipakkaa että on jäänyt kirjoittamatta, ja kun on haipakkaa olisi niin paljon kerrottavaa. Ratkaisuna kirjoittelen juttuja ja julkaisen niitä sitten ajastuksella lähipäivinä.

Mutta tärkeimmät ensin, eli rahallisesti tuntuvat edut teille lukijoille. Kuten vähän ennakoin lupautui Varimport tarjoamaan etua testaamastani Jawbone Up aktiivisuusmittarista. Tuotteesta on tulossa vielä yksi postaus ja jo ilmestyneet voit lukaista täältä.


Aktiivisuusmittari tarkkailee paitsi askeleita, myös muuta aktiivisuutta ja unta. Aplikaatio joka tiedot kerää antaa kannustavaa palautetta ja herättelee tarvittaviin muutoksiin. Asenne on kannustava, ei saarnaava. Mittaria on helppo pitää mukana ja siihen saa asennettua herätyksen lisäksi myös inaktiivisuudesta varoittavan värinän tietyn ajan täytyttyä.


Kun mittari muutoin maksaa 129e (ja sekin on muuten tarjous), niin blogin lukijat voivat ostaa sen Tampereen liikkeestä tai Varimportin nettikaupasta hintaan 119e. Salainen koodi on "MoveMe" ja tämä tulee läntätä Varimportin nettikaupassa "kampanjat"-ruutuun tai kuiskutella myyjälle Tampereen Hämeenkadun liikkeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti