keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Helsinki Workouttiin mun kanssa?

Olen menossa Helsingin Kaapelitehtaalla elokuun lopussa järjestettävään tapahtumaan nimeltä Helsinki Workout. Olen käsittänyt, että myös Helsingin ulkopuoliset jumppaajat ovat äärimmäisen tervetulleita :) Haluaisitko lähteä kanssani jumppailemaan perjantaiksi ja lauantaiksi?

Kuvat lainassa Helsinki workoutin yhteistyökumppanien kuvapankista 
Liput ovat myynnissä, mutta yhden kahden päivän rannekkeen voi myös saada omakseen ilmaiseksi jos osaa perustella hyvin. Olen saanut kunnian lahjoittaa rannekkeen yhdelle teistä lukijoista. Helpoiten osallistut toimimalla seuraavasti:
 1. Kirjaudu blogin julkiseksi lukijaksi (tämä onnistuu jos sinulla on gmail-tili, muutoin voit skipata tämän vaiheen ja laittaa yhteystietosi, esim. spostin, kirjoittamaasi kommenttiin mukaan).
 2. Kommentoi tätä tekstiä 4.7. mennessä (arvonta suoritetaan 5.7.)
 3. Kirjoita kommenttiin jokin toiminnalliseen harjoitteluun liittyvä kuvaus; "Mitä on toiminnallinen harjoittelu?" tai kertomus siitä kun olet toiminnalliseen harjoitteluun tutustunut. TAI ota valokuva joka kuvaa hyvin toiminnallista harjoittelua (tai pyydä lupa toisen tekeleeseen) ja laita kommenttiisi linkki tuohon valokuvaan.
 4. Parhaan kertomuksen/kuvauksen/valokuvan lähettänyt palkitaan arvovaltaisen raadin tutustuttua materiaaliin.


Miksi tällainen kisan aihe? Koska Helsinki workoutissa pääset tutustumaan uusimpaan liikunta-alan tuuleen eli toiminnalliseen harjoitteluun. Lisäksi Tarjolla on kattaus ryhmäliikunnan uutuuksia ja vanhoja konkareita uusien ohjelmien muodossa. Esim. Les Mills lajien syksyn jatkokoulutukset järjestetään tuolla.


Yllä vähän fiilistelyä aiheesta videon muodossa. Anna sisäisen valokuvaajasi tai runosieluisuuden purskahdella esiin ja osallistu!

3 kommenttia:

 1. Heippa ja kiitos mielenkiintoisesta arvonnasta! Onneksi bongasin tämän, sillä haluaisin todella voittaa tämän huikean paketin! Jes! Itselle toiminnallinen harjoittelu on keppijumppaa, vastusnauhajumppaa ja kahvakuulaa ja ohjaan näitä kaikkia myös itse (www.kuulakuiskaaja.com). Toukokuun treenasin CrossFittiä kokeilumielessä ja se oli ihan huippu laji <3 Nuuskin uusia liikuntamuotoja ja pidän hikijumpasta ja kunnon treenistä. Kuulatuntieni lisäksi käyn salilla ja juoksemassa. Käyn muiden tunneilla mahdollisuuksien mukaan, koska haluan pysyä ajantasalla ja parantaa omaa tekemistä jatkuvasti. Haaveena olisi jossain vaiheessa ansaita leipä liikunnan parissa.

  Joten jos olen niin onnekas, että voitan, niin osaan todella arvostaa nöyrästi ja kiitollisuudella palkintoa. Kiitos! Terkuin Minna (oikku74@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Hei, meinas karata tää homma ilman että kerkeää reagoida :) vielä en ole monta kertaa testannu näitä toiminnallisia treenejä, mutta sen mitä olen tehny niin on huippua!omalla työpaikalla kuntosalilla olen käyny parilla crossfit-tyylisellä tunnilla ja kerran päässy kokeileen les millsin grit-tuntia; molemmat ihan parhautta :D juuri sitä tekemisen meininkiä ja oli jopa mulle tarpeeks rankkaa!ite tykkään että treenatessa pitää tulla hiki ja olotila treenin jälkeen ku jyrän alle jääny, ja se toteutuu kyllä tän tyyppisillä treeneillä. Ja olen suunnitellut mun tämän kesän kesälomaa että se vois hyvinki suuntautua helsinkiin elokuun lopussa ;) samalla kävis sukulaisten luona ja pääsis huippuliikuntatapahtumaan osallistuun, ikinä ennen en ole moisessa tapahtumassa käyny :) ja toki samalla sais jatkokoulutukseen niihin les millseihin mitä itellä on :) tämmönen ois mun tarina, onneks ei tarvii kauaa odottaa että tietää miten käy tässä arvonnassa :D

  Hannaliisa Barsk hannaliisa.barsk@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Nonni ja nyt mää sain kameran ja kaikki ja enhän mää sitä tähän saa liitettyä.

  Kahvakuulaillessa saa hyviä toiminnallisia treenejä suoritettua. Tänään oman kuulatunnin lisäksi kotona muutama kuvaus rinnalle vedosta.

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151664317067114&l=57deef8509

  VastaaPoista