keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kahvakuulaa ympäri ämpäri kaupunkia ja kurssi!

Onko tuntunut kuntosalin hyvin ilmastoidussa ympäristöstä siltä, että olisi tosi kiva olla pihalla? Mutta kun se reeni... Niin, vai jos sen reenin tekisikin pihalla? Mutta lihaskunnon treenailu pihalla on hankalaa... Mistä ne painot ja muut vermeet?

Ei hätää, ongelmasi on ratkaistu! Tarjolla on kolme kahvakuulatuntia joille pääset mukaan niinkin helposti kun ilmoittautumalla mukaan ja saapumalla paikanpäälle. Ilmoittautumiset osoitteeseen taina@moveme.fi. Tunnilla on osaava ohjaaja ja paikanpäälle saapuu valikoima kahvakuulia, joista valitaan kulloinkin sopivin tai vaikka kaksi. Jos oma kuula on pinkki ja muutenkin täydellinen, saa silläkin treenata.

(c) Arttu Muukkonen
Kahvakuularyhmät suunnilleen heinäkuuhun asti:

  • Tiistaisin klo:16.15-17.00 Hermia 5 parkkipaikka (ja lähimetsikkö, mutta starttipaikkana Hermia 5 rakennuksen parkkipaikka)
  • Torstaisin klo:8.00-8.45 Hermia 5 parkkipaikka
  • Torstaisin klo:16.15-17.00 Sorsapuiston hiekkakentät 

Hinta määräytyy seuraavasti:

  • 10€/krt 
  • 32€/4x kortti (eli 8€/krt)

Vaikka heinäkuu lomaillaan, niin syksymmällä jatketaan. Neljän kerran kortit ovat voimassa puolivuotta, joten ehdit varmasti käyttää kortin.

the one and only kahvakuulakortti
Vai treenaisitko sittenkin mieluummin omalla aikataululla vaikkapa mökkilaiturilla? Ei vaivuta epätoivoon, vaan pistetään pystyyn edellisen kerran menestyksellä läpi vedetty kahvakuulakurssi. Pari tuntia täyttä asiaa, kahvakuulailun tekniikan hiontaa täydellisyyteen ja kotiinviemisiksi Sports Ladyn kahvakuulatreeni DVD (ovh. 24,90€).

Kuva lainassa Sports Ladyn verkkokaupasta
Kurssi järjestetään 25.6. tiistaina klo:16.15-18.15 Sorsapuiston hiekkakentällä. Otan kurssille maksimissaan kymmenen henkeä, ja sitten nappaan mukaan lisävalmennusvoimia jos innokkaita on enemmän. Ilmottautua tulisi ennen juhannusta, eli 20.6. torstaihin mennessä. Ilmoittautumiset minulle osoitteeseen taina@moveme.fi

Hintaa koko komeudella on 49€. Maksaa voi rahalla, Smartumin ja Herukan seteleillä. Ota kaveri mukaan, ja saatte yhteisen elämyksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti