maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lymfa-hoitoa testaamassa

Ollaan aloitettu yhteistyökuvioiden hierominen kauneushoitola Pumpulin kanssa ja näihin liittyen kävin testaamassa Lymfa-hoitoa. Koska hoitoja suositellaan otettavaksi sarjassa, menen vielä uudestaan. Tässä kuitenkin ensifiiliksiä.

Lymfan tarkoitus on kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kehoon kertyneitä epäpuhtauksia, kuona-aineita tai raskasmetalleja. Puhdistus tapahtuu sisäelinten, verenkierron ja lihasten kautta. Kuona tulee ulos jalkapohjista sähköllä toimivan laitteen avulla. Perusskeptisenä ihmisenä kyselin hoidon aikana paljon Maikilta ja tässä kuvien lomassa pientä "haastattelua" aiheesta.


Aluksi laitetaan jalat veteen ja sähkölaitteen ranneke ranteeseen kiinni. Sähkölaitteen toinen osa, sanottakoon vaikka "pömpeli", laitetaan veteen jalkojen väliin. Puhdistusta ja esim. selluliitin poistoa vauhdittava lämpövyö pistetään halutulle kohdalle kroppaa. Minä valitsin lantion ihrojen poiston. Veteen ripotellaan merisuolaa kunnes sähkönjohtavuuskyky on sopivalla tasolla.


Laitteen käynnistyessä tulee pieni kihelmöinti jalkoihin. Ei epämiellyttävä, mutta selkeästi huomattava. Hetkittäin kihelmöinti tuntuu pohkeissa ja säärien sivuissa asti. Sähkön kanssa pelaaminen on turvallista, mutta tahdistimen kanssa tai raskaana ei hoitoon sovi tulla. Vanhempien ihmisten kanssa oloa myös kuulostellaan ja aikaa vähennetään suosiolla jos olotila tuntuu epämukavalle.

Ensimmäisen kolmen minuutin aikana veteen alkaa kehittyä vaalean ruskeaa väriä. Tuleeko se pömpelistä vai mitä pitäisi ajatella?

- Aina tätä kysytään, että tuleeko väri tuosta laitteesta. Tätä on testattu myös ilman jalkoja tuolla vedessä ja silloin veden väri ei muutu. Eli kyllä se jalat sinne veteen vaatii, jotta väriä muodostuu. Lisäksi kellään ei tule samanlaista vettä kuin jollain toisella. Väritys ja haju on jokaisella erilainen ja voi vaihdella yhden ihmisen kohdalla myös kertojen edetessä.


Mihin hoito sitten tehoaa ja kuka hoidoissa käy?

- Hoidolla on monia vaikutuksia. Reumapotilailla se helpottaa nivelkipuja ja laskee turvotusta. Lymfahoidoilla on parannettu äkillisesti pahaksi äitynyt akne ja helpotettu niska-hartia seudun kiputiloja. Ja nykyisin huutoa olevat detox-kuurit voi unohtaa kun käy välillä lymfassa. 


Minä hain lymfasta lihaksille rentoutta ja pakara- sekä kylkiläskien sulattamista

- Paljon liikkuvat ihmiset ovat usein tosi jumissa ja nivelet vaativat voitelua. Lymfa tekee tätä ja lämpö rentouttaa lihaksia. Osa sanoo että hoito tekee parempaa tulosta kuin hieronta. Läskien sulattamiseen vaaditaan toki muutakin kuin tätä, mutta kyllä Lymfa voi ongelma-alueiden kanssa olla avuksi.

Puolivälissä hoitoa näytti tältä
Kun parikymmentä minuuttia on kulunut pysäytetään laite ja aletaan katsomaan tarkemmin mitä möhnää ämpäriin on kertynyt. Mitä vedestä voi päätellä ja miten sitä tulkitaan?

- Vedessä näkyvät pienet tai isommat mustat möykyt ovat raskasmetalleja. Veden haju on joillakin tosi rautainen tai järviveden tuoksuinen. Haistaa vedestä myös sen jos viimepäivinä on syöty antaumuksella valkosipulia. Toisten veden sävystä voi päätellä että on puhdistettu maksaa pääosin, kun taas toisten vesi kertoo että niveliä on voideltu. Kullekin tarpeen mukaan, elimistö aloittaa hoidon sieltä missä kipeimmin apua tarvitaan. 

Isompaa ja pienempää sakkaa. Jalat huuhdottiin jääkylmällä vedellä turvotuksen minimoimiseksi ja sitten tulkattiin vettä. Löytyi myös raskasmetallikökkäreitä.
Jälkikäteen tuntuu kuin jalat olisivat puupökkelöt polvesta alaspäin. Lämmin on turvottanut pohkeita ja iltamyöhään asti janottaa hullun lailla. Energiapiikki yllättää puoli yhdeltä yöllä. Paistetaan miehen kanssa keskellä yötä lättyjä ja hihitellään hölmöä ajankohtaa. Kuulemma suurin osa naisista siivoa energiapiikin iskiessä. Ei meidän perheessä! :)

Jos tahdot käydä itse koittamassa hoitoja, voit katsoa hintoja täältä: http://www.pumpulihoitola.com/jalkahoidot.htm
Mainitse MoveMe ja saatat yllättyä iloisesti tarjouksesta

1 kommentti: