maanantai 19. tammikuuta 2015

NRJ Workout tapahtumaan Tampereelle tai Turkuun ihan ilmaiseksi?

Vielä ehtii tänään ja huomenna raapustaa kommenttia tänne postaukseen jos tahtoo päästä NRJ Workout tapahtumaan ilmaiseksi. Ajattelin nopeasti muistutella ja samalla listata mihin itse aattelin painaltaa tapahtumassa.

Tapahtuman sivujen alalaidasta löytyy tapahtuman ohjelma. Olisi kiva kuulla myös mitä sinä uskot käyväsi kokeilemassa.
Klikkaa ohjelma isommaksi tai tsekkaa se täältä: http://www.workout.fi/tapahtuma/nrj-workout-tampere

Aamusta tietenkin hyökätään heti mestoille kun ovet aukeavat ja sitten painalletaan TRX narujen pariin. Nämä on jääneet testailematta varsinaisesti kaikilla edellisillä kerroilla, joten nyt on niiden aika. Sitten ajattelin siirtyä ulos ja tutkailemaan miten Anni ja Mikko Liukka sekä Martti Eriksson johdattelevat ihmisiä juoksutekniikan perusteisiin. Koska tuo kestää tunnin jää hienosti aikaa vaihtaa sisäkamoja niskaan ja ryykäistä Bodycombat. 

Kun kolme aika rankaltakin vaikuttavaa rypäisyä on takana, voisi olla aika myyntipisteiden kiertelyn ja lounaan. Ja sitten tietenkin FitnesSTIG treeni klo:14.00, eturivi maksoi mitä maksoi. Kolmen jälkeen on tarjolla joko hurjaa menoa Bodyattackin malliin tai mäki-intervalleja juoksukoulun puolella. Voi olla että tässä kohtaa tekee enemmän mieli etsiä esim. hierova tuoli tai jokin muu rentoutumispaikka. Toisaalta kovaa menoa varten tällaiset tapahtumat on tehty. Kerran pirusti eikä aina nirusti niinkuin mummoni tapasi sanoa :)

Loppupäivänä luvassa on C-workout total, Sh´bam ja Grit cardio. Eli tykittelyä tiukasti loppuun asti. Siksi on äärimmäisen hyvä että kaikki tapahtumaan osallistuneet saavat mahdollisuuden palautella GoGo:lla seuraavana päivänä palautuspäivässä. Tarjolla venyttelyä, pilatesta ja Bodybalancea. Kuulin että tarjolla olisi myös palauttavia virvokkeita Teho-merkiltä. Yhden päivän lipulla kahden päivän setti. Aika hyvä :)

ps. Nyt ei tarvitse enää arvailla vaan FitnesSTIG treenin biisilista on julki. Arvasin oikein Ryyppy ja Viheltelen biisit :)

Jätkän lippiksessä lukee että "Only New York" vaan tulee se Tampereellekin :)
pps. Arvonnassa on siis kaksi lippua JOKO Tampereen tapahtumaan 31.1. tai Turun vastaavaan 28.2. Sinä voittajana päätät mihin haluat lipun. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla edellistä kirjoitusta aiheesta ja arvonta suoritetaan tiistai iltaan 20.1. mennessä osallistuneiden kesken keskiviikkoaamuna. Jos et tahdo laittaa kommenttiin yhteystietojasi lähetä minulle sähköpostia taina@moveme.fi

ppps. Ei haittaa jos vinkkaat kaverillekin kisasta, porukalla on mukavampi treenailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti