perjantai 12. elokuuta 2011

Ihana päivä!

On ollut ihan mahtava perjantai tähän asti ja ennusmerkkien mukaan näyttää siltä. että homma menee upeasti iltaan asti. Tänään oli ensimmäinen sellainen päivä, kun en ollut päivätöissä vaan harjoitin täydestä sydämestäni Personal Trainerin ammattiani. Päivä on sisältänyt pari ohjausta ja vimmattua markkinointia ja suunnittelua. Tilasin minä kasan kahvakuuliakin ryhmäohjauksiin. Pysykään kuulolla, että pääsette sitten heti tunnille! :)

Kuva lainattu www.4store.fi
Aamu alkoi perinteisellä puurolla ja hässäkällä. Täpärästi 5 minuuttia myöhästyen saavuin kuntosalille. Tässä kohden mainittakoot että syynä oli autoilu, pyörällä olisin ollut ajoissa. Pistin itselle korvan taakse, että harjoittelen miten kauan esim. parkkipaikan etsimiseen menee, jottei moinen toistu jatkossa.

Ohjattava odotti salilla lämmitellen ja käytiin läpi kaksijakoinen saliohjelma kertarykäyksellä. Näin voi tehdä kun ohjattavan tuntee ja tietää mitä on aikaisemmin tehty jo useamman saliohjelmakierroksen ajalta. Tuloksia on määrätietoisesta lihaskuntoharjoittelusta tullut ja se näkyy nostetuissa kiloissa ja vyötäröltä hävinneissä senteissä. Nyt kun vielä saadaan lihashuolto kuntoon niin kehitys voi ampaista ihan uudelle tasolle! Venyttelyä siis "kotiläksyksi" ja minulta lupaus pistää perään ohjeita siitä miten tuo kuuluu suorittaa.

Tähän väliin ehdin syödä lounaan kotona, ja hövelisti herkuttelin Subwayn patongilla. Kaipa sitä tyttö saa joskus riehaantua? Sitten pyörän selkään, kävelysauvat mukaan ja kohden Kaupin upeita ulkoilumaastoja. Useamman ristiinkävelyn jälkeen löysimme ohjattavan kanssa toisemme ja siitä lähti sauvakävelylenkki etenemään. Tekniikkaa hiottiin, puhuttiin liikuntafiiliksistä yleensä ja sitten ampaistiin pari kertaa pystysuora mäki ylös niin lujaa kuin kävellen pääsi. Mäen aikana ei saanut puhua, piti tehdä tiukasti töitä, jotta kroppa saa haastetta. Loppupätkä tutustuttiin pururataa haasteellisempaan maastoon ja kuunneltiin laineiden liplatusta.

Kaupin maastoa. Kuva lainattu www.tampere.fi
Kotiin tultuani minä tein "paperityöt" suu isossa virneessä. Virneen syy oli mahtavasti kulunut päivä ja miehen tekstari Ranskalaisen torin tuliaisista. Patonkia ja leivokset! Vaikka ruualla ei saisikaan rakastaa, niin kyllä minä tällaiset tuliaiset otan koska vaan vastaan ja hymyilen vastineeksi kuin naantalin aurinko.

Nyt ollaan syöty päivällistä ja patonkia. Vuorossa on vihdoin mehustusprojekti. Siitä erikseen myöhemmin juttua, riippumatta siitä miten onnistunut on ekakertalaisen mehustaminen. Illalla on vielä luvassa elokuviin meno. Ehkä otan evääksi omatekemää mehua ja Ranskalaisen torin leivoksen? Olisi muilla varmaan ihmettelemistä, hih!

Apinoiden planeetan synty on illan elokuva, kuva lainattu Finnkinon nettisivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti