maanantai 22. elokuuta 2011

Voittajat ovat selvillä

Te kaikki blogin lukijat voitte onnitella itseänne: olette osallistuneet kunniakkaasti kisaan ja parantaneet ainakin blogin kirjoittajan hyvinvointia kun tuntuu, että joku lukee näitäkin jorinoita :) Kiitos siis siitä teille kaikille!

Voittava kirjapaketti
Ja jotta en jaarittaisi enempää, siirrytään suoraan asiaan. Arvonnan suoritti netistä löytynyt satunnaislukugeneraattori, joka arpoi numerot 43 ja 17. Näiden numeroiden perusteella kaivoin tuota lukijalistaa ja laskin että... *rumpujen pärinää* Kevennyskirjallisuutta kahden kirjan verran voittavat seuraavat lukijat:

Leena
Katjuska

Olen ottanut teihin yhteyttä sähköpostitse blogspotin kautta, mutta jos viesti ei tule perille (siinä oli jotain kummaa...), laittakaahan minulle yhteystietojanne mahdollisimman pian. Osoite on taina.moveme@gmail.com . Postitan tai tuon henkilökohtaisesti palkinnot teille, riippuen siitä kumpi vaihtoehto on helpoin toteutta.

ps. JOS sattuisi käymään niin, että voittajista ei kuulu viikkoon, arvotaan lunastamatta jäänyt palkinto uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Tää ei tainnut olla nyt tää Katjuska, mutta kaimalle onnittelut, kuten myös Leenalle!

    VastaaPoista
  2. Jep... nyt taitaa olla valitettavasti niin ettei osunut kohdalle. Katsotaan saadaanko voittajiin eloa viikon aikana. Vielä ei ole mahdottomuus etteikö arvontaa suoritettaisi uusiksi :)

    VastaaPoista