tiistai 13. syyskuuta 2011

Kahvakuulaa kaatosateessa

Olen alkanut järjestää kaikille avointa kahvakuulatuntia Kanta-Sarviksen edessä olevalla nurmikentällä kerran viikkoon. Tuon paikalle itseni ja ohjauksen lisäksi muutaman kuulan niille, jotka eivät omaa omista.

Minä intoa piukassa kahvakuulakoulutuksessa keväällä :)
Tänään oli toinen kerta, ja paikalle saapui kaksi innokasta ohjattavaa sekä rankkasade. Ennen ja jälkeen kuulailun sateli hiljakseen tai ei ollenkaan, mutta kuulailun ajan lotkotti kovaa ja todella kovaa. Tästä syystä tässä postauksessa ei ole valokuvia todisteena. Kännykkä ja kamera olisivat ehtineet tärveltyä pilalle, jos ne olisi kaivanut esille. Gymbossinikin hörppäsi vettä, mutta taitaa toipua entiselleen jos puhun sille nätisti.

Tehtiin kaksi neljän liikkeen patteria. Muunmuassa lantion ympäri pyöritystä, etuheilautusta ja yhden jalan suorinjaloin maastavetoa. Aina alkuun liikkeiden vapaata harjoittelua, ja päälle liikkeet kaksi kertaa putkeen minuutin pätkissä. Loppuun tehtiin kisailuja heittäen kuulalla pituutta ja tekemällä "etenemistä" kolmen hengen ryhmänä. Kisailuilta tosin puuttui nyt kilpailevan joukkueen suoritukset, joihin verrata, mutta ensi kerralla sitten :)

Jos haluat itse mukaan näihin tsempaloihin, niin varaa mukaan ulkovermeet ja mahdollisesti myös vaihtovaatteet (jotka pidät jossain kuivana tunnin ajan...). Lisäksi mukaan kahvakuula, jos sellaisen omistat. Tunnin hinta on 5e ja sen voi maksaa käteisellä tai liikuntaseteleillä. Alla sovitut päivämäärät:


20.9.2011 tiistai klo:16.15 
28.9.2011 keskiviikko klo:16.15 
5.10.2011 keskiviikko klo:16.15

Paikka on Kanta-Sarvis, osoitteessa Hatanpäänkatu 3. Paikalla on runsaasti parkkitilaa (ainakin 1h kiekollisia paikkoja ihan nurmialueen vieressä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti