keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tulevaisuuden tavoitteita

Mikään harjoittelu ei ole motivoivaa pidemmän päälle, jos siihen ei kohdistu jotain tavoitteita. Ja nyt jos koskaan on tullut aika asettaa tavoitteet ensivuoden kesän varalle. Olen yllätyksekseni kajahtanut juoksuun jonkin verran. Etenkin kun se tapahtuu joko aamulla yksin ja luonnon hiljaisuudessa tai isossa tapahtumassa hyvällä seurueella. Kahvakuulailu on kanssa ihan mahtavaa, mutta kisamielessä en halua kuulaa heiluttaa. Jostain takavasemmalta olen istuttanut takaraivooni halun suorittaa Triathlon, edes puolikas.

Tästä lähtee siis minun tavoitteet ja haaveet kavalkadi:

Ehdottomasti uudestaan on päästävä Extreme Runille 19.5.2012 Vantaalle. Tällä kerralla voisi yrittää jo ihan tosissaan aikaa juosta, eikä vain fiilistellä menoa :)


Sitten jalka vipattaa kovasti johonki Pirkan kierroksen lajiin käydä tutustumassa. Pyöräily voisi olla kova laji. Sitä ennen toki tulee mahdolliseksi Pirkan hiihto 4.3.2012 sunnuntaina. Ja itseasiassa Pirkan hölkkä on jo tulevana sunnuntaina! Olen täysin epähuomioinut moisen, enkä taida ehti näin nopealla varoituksella kisakuntoon (33km juokseminen muuten vaan voi olla kohtalokasta). Kerralla yli 40km hiihtäminen voi olla omien rajojen ulkopuolella, mutta harkintaan pistetään. Pirkan Pyöräilyyn saatan uskaltautua jo nyt lupautumaan.


Jos Tampereen puolimaraton järjestetään ensi vuonna, olen taatusti mukana. Mikä sen hienompaa kuin pistellä omissa kotimaisemissa juosten iloisessa ja energisessä porukassa. Olin tänä vuonna vain katsomassa menoa ja kannustamassa kummipoikani isää. Harmitti ihan valtavasti etten lähtenyt itse jo tänä vuonna mukaan!


Sitten aiheeseen Triathlon. Helsinki City thriathlon voisi olla hyvä matka lähteä harjoittelemaan, mutta päässäni huutaa miksi en lähtisi puolimatkalle Joroisille? Kerralla kunnolla, eikö? Toisaalta Joroinen tarjoaa myös sprinttimatkaa. Ei sekään hassummalta kuulosta. Mitä mieltä te olette?

Pelottavin osuus triathlonissa....
Triathlonissa eniten pelottaa uiminen. Pysyn pinnalla ja osaan uida, mutta kroolailu tai minkäänsorttinen nopea eteneminen pitkällä matkalla ei suju (ilman räpylöitä). Ehkäpä seuraava etappi on siis kaivaa uimaopettaja avuksi?

Onko sinulla jotain tavoitteita jo seuraavalle vuodelle? Millaisia?
Miten ne valitsit? Miten aiot niitä varten harjoitella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti