torstai 22. syyskuuta 2011

Vesihaaste - Kuinka sujuu?

Huomasin männäviikolla unohtaneeni juoda paljon vettä. Tilannetta kesti noin kolme-neljä päivää kunnes keho reagoi katastrofaalisesti. Syntyi uusi teini-ikä, jonka pystyi lukemaan kasvoilta ihan jokainen vastaantulija. Näppylöitä kihosi etenkin leukaan, ja kuulkaa ne olivat tottumattomalle kipeitä elämyksiä! On se keho vaan jännä epeli, protestoi kuin teini-ikäinen kun sitä kaltoin kohtelee. Ihan sanamukaisesti.

Kuva lainattu: http://www.paavolanvesi.fi/
Tästä tuli mieleen, että mitenkäs muiden vesihaasteet sujuvat? Vieläkö uppoaa tasaiseen tahtiin 1,5-2l vettä päivässä? Onko joku lähtenyt mukaan myös limpparilakkoon? Itsehän lupasin, että keskiviikkoisin saan halutessani juoda limpparia ja muulloin en. Muutamana keskiviikkona on pitänyt sortua, mutta pääosin limpparin lipittäminen on yllättävän kivuttomasti jäänyt unholaan.

Hyvä minä, ja jo etukäteen tiedän kehua että hyvä te! Tästä eteenpäin muutetaan haaste tavaksi ja käytännöksi, jota ei tarvitse ajatella sen kummemmin. Eiks jeh?

ps. Jos et muista aiempaa juttua Vesihaasteesta, voit lukea sen tästä

2 kommenttia:

  1. Juu - kohtuullisesti menee, mutta just tällä viikolla mullakin on ollut haastetta. Limpparihaasteeseen en lähtenyt mukaan :) Pääkipu tulee kun juo vähemmän vettä.

    VastaaPoista
  2. Kohtuullisesti on varmaan aliarvio. Taatusti menee paremmin kuin ennemmin, kun ei vettä juopotellut ahkerasti :) Eli itselle taputus selkään, olet sen ansainnut!

    VastaaPoista