torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesäkuntoon loppuiäksi - torstainen tilanteen tarkistus

Heippa ihanaiset uskolliset lukijat ja satunnaisen toistuvat vierailijat sekä etenkin te jotka otatte osaa Kesäkuntoon loppuiäksi kampanjan loppurutistukseen. On tullut aika suorittaa tilanteen tarkistus.

Olen itse laihtunut hurahtaneessa kahdessa viikossa 600g, en siis aiottua 0,5kg/viikko, mutta jotain kuitenkin. Syynä vauhdin hitauteen on harkitut repsahdukset ja kesästä nauttiminen rennosti. Olen syönyt lounaita ystävien kera "ulkona" torilla ja sallinut mökkireissuilla lankeemuksen Huilun tuhti makkaroihin. Torilla voisi myös syödä terveellisesti, mutta vähintään kerran kesässä on tämän paljasjalkaisen Tamperelaisen sorruttava ex-työpaikkani tekemiin mustamakkararanskalaisiin. Luit oikein, siis mustaa makkaraa ja ranskalaisia, puolukkahilloa, pippurimajoneesia sekä ketsuppia :)


Mitenkäs teillä sujuu? Mielelläni kuulisin miten on mennyt, mikä on toiminut ja mikä ei? Jos haluat vielä lähteä mukaan, se onnistuu. Ohjeistuspostaus ja ohjelman julistus löytyy täältä.

Itse olen tämän viikon ja tulevankin koittanut pitää kiinni herkkulakosta vaikka tiukkaa on tehnyt. Herkkuja vain kerran viikkoon, ja silloinkin kohtuudella. Tällaisella juhlakaudella herkkupäivät on pitänyt ajoittaa tarkasti juhlien mukaan. Onneksi julkiset juhlallisuudet johtavat kohdallani häveliääseen herkkujen ahmimiseen, jolloin herkutellessa pysyn kuin vahingossa kohtuudessa. Kotona on paljon helpompi huomaamattaa mättää vaikka mitä suusta alas. Juhlissa on kivempaa keskittyä muihin vieraisiin ja seurusteluun kuin notkua kakkuvadin vieressä ja napsia karkkeja!


Olen tehnyt ja maistellut raakasuklaata. Tästä lisää myöhemmin. Jänniä nuo superfoodsit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti