keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Tilastoja yli 5000 lukukerran kunniaksi

Heippa ihanaiset lukijat! Täällä visiteeranneita on aika paljon jo :) Yksittäisiä lukukertoja on yli 5000 ja julkisesti lukijaksi ilmoittautuneita lähes neljäkymmentä. WAU! Sitä pitää ottaa varmaan skumppa ja juhlajuoksu tätä varten, en olisi ikinä uskonut että höpinäni kiinnostaisivat niin monia.

Tilastotiedot kiehtovat itseäni, toivottavasti myös muita edes vähän. Eniten blogiani luetaan Suomesta (ylläri...), mutta myös Saksa, Ruotsi ja Yhdysvallat nousevat listoille. Käytetyin selain on Firefox ja se sijaitsee Windows käyttöjärjestelmässä. Kauaksi taakse eivät jää Mac-käyttäjätkään. IE- tai Chrome-selaimen omistajat ovat aika tasoissa keskenään ja jäävät vain niukasti tuliketun jälkeen.

Suosituin teksti on kautta aikojen Venyttelyohjeita kuvilla. Tämä kertoo minulle, että olisi syytä kirjoittaa lisää simppeleitä ohjeita, joita jokainen voi hyödyntää. Niille on jonkinlainen tilaus? Kertokaapas kommentteihin mistä olisi hyvä kirjoittaa? Ajattelin kirjoittaa ainakin minulle arkipäivässä esitetystä asiasta piakkoin: mitä syödä pitkäkestoisen urheilusuorituksen aikana, ennen ja jälkeen suorituksen. Miltäs kuulostaa, kiinnostavaa vai ei?


Lukijakunta on nousussa, ja toivon teidän ottavan rohkeasti yhteyttä ja kertovan toiveita, ajatuksia ja mietteitä. Asiasta ja asian vierestä niinkuin blogin kirjoituksetkin tuntuvat olevan :) Ja merkatkaa itsenne julkisiksi lukijoiksi niin olette mukana seuraavassa arvonnassa, joka kajahtaa kesällä eetteriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti